Fina teburkar, plåtburkar - Förvara ditt te rätt för längre hållbarhet!

Tebukar

Förvara dina teer i en teburk och förläng både hållbarhet och smak. Det är alltid lite trevligare att plocka fram en vacker teburk när det är dags att bjuda på sin vän te. Hos finner du teburkar i vackert utförande

Plåtburkar

Vi har även vanliga te-burkar i plåt. Vi rekommenderar alltid våra kunder att förvara sitt te i en bra burk där arom och kvalité bevaras på bästa sätt. Köpa dina teburkar online hos oss! Vi har plåtburkar för olika stilar, stilrena, mönstrade, trendiga, retro, japanska online på nätet.

Teburkar med snygg design

Köper du mycket te bör du ha en större teburk som du fyller över till en mindre teburk för vardagligt bruk. Detta görs för att minska på syre-insläppet från regelbundet öppnande.

Japanska teburkar

Perfekt som present Vi har äkta Japanska teburkar. Vissa har handmålad design och är både unika och väldigt vackra. Med motiv som japanska landskap, blommor. Med ett japanskt burk-kitt och tillhörande presentförpackning har du en perfekt gå-bort-present.

Retro teburkar

Perfekta att samla på.

Så här förvarar du te bäst

Genom att förvara dina teer som är en färskvara lufttätt, mörkt och gärna lite svalt så behålls smaken och doften bäst.
Vi har flertal lufttäta burkar med vakuumlock. Dom drar ut överflöd av syre i burken och sluter tätt.

Praktiska telåda i trä

Vi har även vackert utformade förvaringslådor för dina favorit te-påsar. Här kan du enkelt sortera teerna efter smak. Perfekt att plocka fram till fikat.

Varför du bör använda teburk som förvaring

Påsarna som våra teer säljs i är främst för transport, men givetvis håller dom solljus borta. Dom har en folie på insida för att behålla maximal doft, smak och kvalité. Men ändå är en teburk att föredra för att behålla smaken så länge som möjligt. Te förvaras bäst mörkt och svalt i ett lufttätt förvaringskärl, tex en plåtburk. Då syre, värme, dofter från köket, samt solljus påverkar hållbarheten på ditt te. Låt inte teet vara i en fuktig källare och se till att förvaringsburken är helt torr innan du lägger ner teet.

MITT KONTO