Om oss


Information

Nyheter

Om oss

Om det  någonsin funnits ett temärke som fångar alla era sinnen, ger er en känsla av lyx och som får er att känna harmoni så är det London Tea Exchange.

Under nästan ett årtionde har London Tea Exchange  utvecklas för att tillgodose det växande behovet för lyx-teer.  För det är hos oss som lyxen upplevs bäst, genom teets renhet och äkthet. Våra teer kommer alltid att överträffa era personliga förväntningar på smak och arom.

VÅR
FILOSOFI

Vår filosofi och idé är baserat på behovet att alltid förbättras och där vi kan tillgodose vår egen passion för exklusiva teer.

Vår vision är att bygga exklusiva tebutiker med en känsla för detaljer med traditionella och levande miljöer, där kunden kan finna lyxiga teer och få en ultimat upplevelse. Vi förstår att våra kunder känner sig säkra med att kvalitén har den största och mest betydande roll i det vi gör. Framgången i vår butik i London där kunderna känner igen våra exklusiva teer har lett till en överväldig efterfrågan på produkterna och vår service.

Ingen levererar en teupplevelse som London Tea Exchange.  Vi välkomnar dig som kund hos oss och vi känner oss priviligerad att ha dig här.

 

VÅR
PORTFOLIO

                                                                                                                                                                                                  London Tea Exchange erbjuder en av det bredaste kollektioner av lösviktste från hela världen. I över ett decennium har vi haft nära relation med teodlare och skapat ett tillförlitligt samarbete. Vår enorma kollektion på över 300 sorter exklusiva och ovanliga tesorter är plockade direkt i 20 olika länder, innehåller några av världens ovanligaste sorter och många av dessa kan du endast finna hos oss på London Tea Exchange. Vi kan erbjuda våra kunder några av de mest delikata och säregna teerna i världen, varav många är extremt eftertraktade av teälskare världen över.

VÅRT LÖFTE

Bara de finaste tebladen är utvalda från våra partners och deras teodlingar. Innan vi köper ser våra erfarna tetillverkare till att teerna vi väljer motsvarar vårt höga krav på kvalité.

Ett varumärke som tar sitt ansvar


London Tea Exchange är ett etiskt ansvarigt varumärke och vi säkerställer att alla våra teer kommer från leverantörer med goda arbetsförhållanden, rättvisa löner och vi stödjer de lokala samhället. Alla våra förpackningar är återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara. Dessutom om möjligt så undviker vi flygfrakt för att minimera vårt koldioxidutsläpp.

KONTAKT

Telefon: +4618-474 48 00
Du kan maila oss på: info@londonteaexchange.se Vi svarar på e-postmedelande inom 24 timmar måndag till fredag under arbetstider:8:00-17:00.


Product successfully added to your shopping cart

Qty:
Total

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Total (tax incl.)
Continue shopping Checkout