Om oss


Om oss

Om det någonsin funnits ett te-märke som fångar alla era sinnen så fullständigt, allt från köpprocessen till utseende, kvalitén på teerna, till hur dagens första kopp te smakar, så är det hos oss på London Tea Exchange du finner det. Vi ger dig en lyx som upplevs bäst genom våra teets renhet och dess äkthet. Våra teer kommer alltid att överträffa era personliga förväntningar på smak och arom.

London Tea Exchange är ett varumärke som har har funnits i nästan ett årtionde och har sitt ursprung från London i England och är ett välkänt varumärke i flertal länder.

Vi på London Tea Exchange Nordic är väldigt  stolta över att ha fått möjligheten att förvalta detta unika premium och lyx varumärke i Norden. Vi inleder vår försäljning (vår 2018) i Sverige med en webbshop och vi kommer därefter fortsätta vår expansion med en flaggskeppsbutik. I dagsläget har vi ett showroom i Uppsala där företaget har sitt säte.

Djupare Historia om varumärket:

London Tea Exchange som varumärke/företag har utvecklats för att tillgodose det växande behovet av premium och lyx-teer på marknaden.

Vår filosofi

Vår filosofi och attityd är grundat i vårt behov att ständigt vara i kontinuerlig förbättring, samtidigt som vi uppfyller vår egen passion för kvalités teer. Vår vision är att erbjuda lyxiga teer med tebutiker med  en oöverträffad uppmärksamhet för detaljer i en traditionell och levande miljö, där högkvalitativa premium teer kan köpas och där våra kunder kan få uppleva den högsta nivån på service.

Hög kvalitet ligger i centrum för allt vi gör. Framgångarna från flaggskepps butikerna i London, har visat att kunder där klarat av att urskilja vår kvaliteten på våra teer jämfört mot andra teer. Det har bidragit till en ökad efterfrågan på London Tea Exchanges produkter och tjänster utanför landets gränser. Idag finns vi över 17 länder och ingen levererar den typen te-upplevelse som London Tea Exchange och välkomnar dig varmt till att handla i vår webbshop.

Indulge your senses

London Tea Exchange är ett etiskt ansvarigt varumärke och vi säkerställer att alla våra teer kommer från leverantörer med goda arbetsförhållanden, rättvisa löner och stöder lokalsamhället på något sätt. Alla våra förpackningar är återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara, dessutom om möjligt undviker vi flygfrakt produkter för att minimera vårt koldioxidutsläpp.Kontakt:

Telefon: +4618-474 48 00

Mail: info@londonteaexchange.se

Organic investment AB
559067-9394
Libro ringväg 27

752 28 Uppsala


Product successfully added to your shopping cart

Qty:
Total

There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.

Total products (tax incl.)
Total shipping (tax incl.) To be determined
Total (tax incl.)
Continue shopping Checkout