Tegrossist - Vi säljer ekologiskt premium te, Köp från 1 kg lösvikste!

Tegrossist

tegrossist

Vi på London Tea Exchange är en tegrossist och vi vet att våra kunder är trygga med att veta att kvalité är något som genomsyrar allt vi gör. Vi har en omfattande portfölj med över 800 sorter av premium te och flertal är mycket sällsynta. Funderar du på att bli en återförsäljare av te och vill ha grossistpriser? Hos oss kan du köpa större mängder te. Möt efterfrågan på ekologiskt te med ett starkt varumärke i ryggen som har en lång historia bakom sig.

Ända sedan start har London Tea Exchange utvecklat gynnsamma och långvariga relationer med olika företagskunder. Vi på LDT Nordic AB levererar te till den nordiska marknaden av varumärket London Tea Exchange.

Tegrossist med grossistpriser på te

Vi har bra prisvärda priser på våra teer har en kvalité som är jämn.

Ekologiskt lösviktste från 1kg

Vi säljer te till cafér, restauranger, hotell, grossister med flera, som behöver stora kvantiteter av te. Vi har inget minimum orderbelopp men större ordrar har givetvis bättre priser. Vi kan även tillverka special-blandningar, co-branding osv med seriösa aktörer. Har ni en restauranggrossist som ni brukar handla te ifrån? Vi är anslutna till andra under grossister i Sverige som säljer våra praktiska tepåsar i egyptiskt bomull med lösviktste och energidryck av Matcha te. Det utbudet ni ser på vår sajt är en bråkdel av vad vi tillhandahåller. Vi kan skeppa direkt till ert lager från huvudlagret i London för minimera frakt.

Vi är intresserade av att etablera nya leverantörsrelationer med lyxrestauranger, hotell, återförsäljare och hälsoföretag.
För mer information, var god kontakta oss på:
Telefon: +4618-474 48 00
Du kan maila oss på: info@londonteaexchange.se Vi svarar på e-postmedelande inom 24 timmar måndag till fredag under arbetstider:8:00-17:00.
MITT KONTO