Hälsote - Wellness tea! Köp teer som förbättra din hälsa!

HÄLSOTE

HälsoteVad är ett hälsote? a.k.a “WellnessTea"? som är en populär dryck tack vare dess hälsofördelar. Det finns många påstående om vilket te som egentligen är det mest “hälsosammaste teet" som inte bara gott utan bra för din hälsa.

Hälsote är bra för våra kroppar. Många frågar vilket te som  är det nyttigaste teet? Vissa säger att grönt te är vinnaren, medan andra säger vitt te då det innehåller mer antioxidanter. Eller Oolong te som även främjar viktminskning, eller varför inte Pu-erh te som hjälper till att sänka kolesterolet?

Att må bättre med hälsote

Vi människor är ofta ute efter något sätt att må bättre, vara mer friska, unga och alerta. Forskning visar att te har föreningar som kan förbättra immunsystemet och ge oss extra försvar mot sjukdomar som tenderar att förekomma oftare under vissa årstider.

Fördelar med att dricka hälsote

Att börja dricka hälsote är enkel börja med om du vill göra en livsstilsförändring. Det är enkelt att få in i en stressig livsstil och det är enkelt att byta ut en kopp latte till en mer växtbaserad dryck, än att byta hela kosten och lägga in mer motion. Dessa teer är inte till för att bota någon sjukdom, även fast det kan få dig att må bättre.

Hälso-teorier

I tusentals år har vi människor runt om i världen lärt oss om mycket örtteer som sägs ge specifika hälsofördelar. Hälsote är annorlunda eftersom de kombinerar flera botaniska – vanligtvis örter, ibland kryddor eller grönt te – för att ge riktade fördelar för din kropp.
Oavsett om du letar efter ett te för att mildra säsongsbetonade sjukdomar eller bara vill stärka ditt dagliga välbefinnande, så finns det förmodligen ett hälsote blanding som kan hjälpa dig. Det kan vara från att lindra problem som ont i halsen, bihålor, frossa och influensasymptom och mer mera.

Smaker och spännande texturer

Till motsats till te är blandningarna ofta färgglada och har mer texture. Det kommer i många olika blad formationer och du kommer sannolikt att se innehåll som torkad guava, eller apelsinskal. Detta ger i sin tur en mer spännande teupplevelse och öppnar dörrar förvandla din dagliga välbefinnande.e.
Citron och ingefära- immunförstärkande
Kanel och pepparmint te – minskar spänning och huvudvärk
Örtte- för bättre matsmältning

Det finns många spännande varianter av Hälsote och vi kommer fylla på löpande i vår butik online. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att inte missa nyinkomna produkter.

MITT KONTO